Wij zijn de exclusieve importeur (Bnl) van de merken:

Mikomax-kantoorinrichting

Mikomax

Mikomax produceert kantoormeubilair omtrent flexibiliteit, akoestiek en ergonomie. Unieke oplossingen voor hedendaagse problemen op de werkvloer (bijvoorbeeld werkstress). Een productgamma aan innovatieve en gepatenteerde producten zoals de Stand Up en Hushoffice collectie. Wij blijven ontwikkelen en zorgen zo voor eigentijdse en up-to-date kantoormeubelen voor ieder kantoor!

Hushoffice-kantoorinrichting

Hushoffice

Hushoffice is onderdeel van Mikomax Smart Office. Bij Hushoffice staat akoestiek centraal, als een van de eerste op de markt ontwikkelde zij akoestische units. De nu uitgebreide top of the line collectie aan akoestische units wordt verkocht over de hele wereld. De collectie bestaat onder andere uit een belcel, vergaderruimte, dubbele werkplek en een unit om te videobellen. Allemaal met zeer goede akoestische waardes en ventilatiesysteem dat binnen enkele minuten de volledige unit ventileert.

Justbooth

Op kantoor is geluidsoverlast ergernis nummer 1. Collega’s kletsen en giechelen, kantoormachines draaien, telefoons rinkelen en deuren slaan dicht. Het is moeilijk om met al dit achtergrondgeluid nog goed te presteren. Daarom heeft Mikomax betaalbare akoestische units gemaakt voor elke kantoorruimte. Justbooth is de eerste stap naar stilte, focus en productief werken. De afgelopen zes jaar hebben we de Hushoffice collectie opgezet. Direct online te bestellen!

Bejot

Kantoormeubelen die staan voor een uniek design, hoge kwaliteit en goede ergonomie. De collecties van Bejot bestaan voornamelijk uit soft seating en zijn echte eye-catchers. Inspireer en bevorder de creativiteit op kantoor met het kantoormeubilair van Bejot. Be-Max is ook de exclusieve en officiële importeur van Bejot.